VÆR DIT EGET FYRTÅRN

En workshop hvor du får indblik og værktøjer til udvikling og viden om egen essens & spiritualitet

At forstå begrebet, at kunne vise vej og lyse op, kan være nedslidende, men også opløftende. Det er vigtigt at forstå, at skal man kunne lyse, er der også nød til at kunne tilføjes brændstof - og hvad er dit "brændstof"? Hvad får dig til at kunne lyse og vise vej, både for dig selv og andre? Hvordan kan du give af din energi uden selv at blive tappet, føle dig brændt ud og malket eller udnyttet/brugt? Oplever du at være fyldt med energi og begejstring, for at føle, at det bliver slukket gang på gang?Det er energislugere - og måske er du også selv én af dem?..... Hvordan bliver vi et fast solidt fyrtårn der kan lyse i alle retninger, uden at blive rokket med, vide hvad vi er bygget af og lyse både for os selv og andre uden at miste POWER!

Denne Workshop kommer vi til at arbejde med denne tids intuitive og spirituelle rejse og mission. Hvorfor er vi her overhovedet med alle vores ubalancer, mønstre og blokeringer - hvordan kan du bruge de værktøjer du vil stifte bekendskab med til at koble på din egen intuition, til at kunne skabe bedre balance og flow i livet?

Dagen kommer til at kredse rundt om deltagernes egne erfaringer og input, hvor jeg overordnet vil give et indblik i "systemet"... hvad er det her generelt for noget, og så er jeg sikker på, at der vil lande nogle NÅÅÅÅ...AHAAAA hos dig - og det er DEM der er interessante.


Indblik & værktøjer:

  • Forstå egne mønstre og hvor de stammer fra
  • Indblik i personlighedstyperkontra sjælen
  • Livsgnist & mental sundhed
  • Kunsten at skabe flow
  • Begrebet ego/sjæl eller hjerne/hjerte
  • Livets gaver og indgang til tilgivelse og taknemmelighed
  • Universets sammenhæng (altså bare en brøk af det)
  • Værdier & kultur

Max 15 personer (pga Corona) + ansøg om en plads


Den 20. juni kl. 9.30-15.30

PRIS: kr. 2.200,-

Dallund Slot · Dallundvej 63 · 5471 Søndersø


For at Workshoppen kan være så unik og individuel som mulig, er det vigtigt at der max er 15 personer på workshoppen. Dette for at alle kan få den unikke tid til egen input og tid til spørgsmål.