BEALIGHT BUSINESS

DIT ENERGETISKE UDVIKLINGSTEAM


Bealight Business er et energetisk sparring og udviklingsværktøj til dig der har CVR nummer, er iværksætter, er leder eller direktør og som ønsker at samarbejde med Bealight Academy. har du brug for at arbejde med energi og have det som en kerne i din virksomhed, så er bealight Business måske din indgang og fastholdelse?

Bliv en del af Bealight Academy med Business:


 • Lav en event i samarbejde eller igennem os
 • Få en ide valideret igennem Business
 • Få flere fagkompetencer at sparre med
 • Synliggør din virksomhed via Bealight Business

 • Sammen kan vi mere, og vi elsker at skabe synlighed og merværdi for de lys, som ønsker at arbejde ud fra samme platform som vi gør. Ved at tilmelde din virksomhed denne platform, kan du få lov at tilbyde dine events og kurser igennem Bealight Academy, eller sammen med os! Derudover bruge forummet til personlig sparring, samarbejder og udvikling. Forestil dig, at i er to virksomheder der har aftale med Bealight Business, der sammen ønsker at lave et oplæg eller en event, så kan i benytte forummets kompetencer. Vi står for at oprette begivenheden og lave et grafisk design udkast så i brander jer igennem os og sammen. I kan også henvende jer, om en ide sammen med Bealight Academy, som vi sammen udfører, hvis det giver mening for begge/alle deltagende virksomheder. Vi synliggør på den måde en helhed, selvom vi "måske" er mindre virksomheder, og vi kan koble virksomhederne sammen og bliver set i flere sammenhænge. På den måde markedsføres i både som jeres egen virksomhed og som et fælles Bealight produkt. Vi løfter på den måde i flok, og når bredere ud med de gode tiltag, ideer og den gode energi. 

  Om os

  Vi er tre energiarbejdere der samtidig er selvstændige. Vi har selv erfaret at sparring, vejledning, energetiske brainstorms giver os den styrke og glæde som vi har brug for i vores virke. Vi er alle soloselvstændige, og har derfor ikke nogen i hverdagen at ping-ponge med - og vi har alle tre brug for at vide, at dem vi i så fald sparre med, er nogen som til dels forstår vores adgang  og indgang. Er du medlem af Business, så er vores Bealight en del af pakken til de ideer der lander igennem Bealight Business.

  Sparringsmøder og events

  Omdrejningspunktet i alle vores udviklingsaftner er at tænke nyt i business og hvordan skubber vi kærligt til hinanden og til fælles initiativer. Dernæst er der en masse oplagte muligheder i at bruge deltagernes input og viden samt spark bagi i forhold til at arbejde med virksomhedens performance, og det personlige potentiale. SKAL man så komme til møderne for at kunne lave aftaler på tværs - nej da -man kan sagtens kontakte os eller andre fra Bealight Business og iværksætte alverdens koblinger - Bealight Business sætter lyset og guider processer for det højeste bedste.

  Aftale og betaling

  Du laver en aftale med Business hvilket foregår ved at du sender formular herunder. Dernæst modtager du en personlig mail fra Bealight Academy, med de grundlæggende værdier og forventningsaftale. Du modtager også et betalingslink til et månedligt abonnement. Du kan melde ud når som helst.

  Vi kan stå for arrangementet

  Har du brug for at Bealight står for hele arrangementet, med bla. lokaler, haps, frokost, kaffe, champagne, eller hvad i nu ønsker, så er det muligt at få os til at stå for det hele for en særpris - kun for medlemmere. Vi Benytter Fredskovens lokaler og udstyr til arrangementer - spørg os - og vi finder en god og lys løsning.

  DET FÅR DU MED EN BUSINESS AFTALE:


  Energetisk business værktøj til udvikling

  Lukket online udviklingsgruppe

  Business relateret webinarer og læring

  Skab særtilbud og events med Bealight Business

  Vi mødes ca. en gang om måneden

  Promovering af dig og dit firma sammen med Bealight

  Udarbejdelse af det grafiske udtryk i Bealight regi

  Adgang til sparring og ideudvikling

  Ingen binding - afmeld når som helst  DATOER TIL DE FØRSTE UDVIKLINGSMØDER

  Tidsrum: kl. 19.00 - 22.00


  Torsdag d. 7. januar - INFOAFTEN
  Torsdag d. 4. februar
  Torsdag d. 4. marts
  Torsdag d. 8. april
  Torsdag d. 6. maj
  Torsdag d. 3. juni


  Alle kan være medlem af Bealight Business online gruppe - men på grund af Covid-19 og forsamlingsforbuddet, skal du tilmelde dig de fysiske møder for at få en plads. Men der vil være en del online events som er korrigeret og sammensat specielt til Business og din erhvervsmæssige konceptudvikling.
  PRIS KR. 888,- 

  EKSKL. MOMS PR. MÅNED

  Vi kører et prøve år med den her model - for ideen er ny og vi skal have samlet nogle erfaringer på at drive et samarbejde på den her måde. Vi har tidligere lavet netværk - men det her samarbejde har et andet formål og er derfor ikke et netværk - men et team.