INTUITIVE EVENTS

Bealight Academy tilbyder intuitive aftener med forskellige temaer der falder ind i vores daglige virke, og som vi ønsker at formidle i vores eget regi og egen energi. 


Universet kalder

En aften med intuition på skemaet, og de emner der dukker op, tager vi fat i. I et tillidsfuldt rum, vil i blive introduceret til forskellige emner, som helbred, Stjernebørn og sjælsmissioner. Vi fortæller om spiritualitet i livet og hvordan vi lever spirituelt som et værdisæt. I vil modtage fælles healing, og der vil gives clairvoyante og kanaliserede input hvor jeres energi påvirker aftenens udfald, og vi tillader at lade os guide. Kortene (oracle, tarot mm) vil være tilgængelige så du kan fornemme eller afprøve dem. Måske tager vi dem i brug til at fintune ind i et emne og alle vil komme herfra med øvelser til nærvær og mening i livet, og et indblik i et liv med energi til både krop, sind og sjæl.

Den 11. august 2021
kl. 19.00 - 21.00
Sted: Fredskoven, 5400 Bogense

Pris: 220,-

Intuitiv wellness

Intuition skal plejes, som man plejer sindet, en øm muskel og smerte. Vi er ganske enkelt bare ikke gode til at tillade dybde i en travl hverdag. Vi slår to fluer med et smæk - vi laver en wellness aften med intuition på programmet. Mens du får et lækkert fodbad vil der være healing, meditation, input samt kortlægninger til den enkelte. Vi vil også introducere æstetiske dråber, med viden om healingens kraft og dråbernes effekt på sundhed. Du får også en personlig lille creme til fuzzerne efter fodbadet, med den duft som arbejder bedst for din helhed og healing.


Den 9. september 2021
kl. 18.00 - 21.00
Sted: Fredskoven, 5400 Bogense

Pris: 330,-

Tilkøb af Sandwich - Kr. 55,-

Shaman ceremoni

Vi skal connecte med jorden, himlens, solen og månes energi og arbejde med vores egen indre kraft. Lene Vinther udøver shamanistiske ceremonier, hvor vi kobler healing, beskeder og en fælles treenighedsenergi i hele dagen. Dagen starter med en meditation og indgang og intro til Moderjord, hvorefter at vi sammen bliver guidet til en dybere rens, trommerejse og indblik. Der vil i løbet af dagen være flere former for healinger, korttrækning til den enkelte og en fælles energi som du kan trække på i lang tid efter.

Vi starter kl. 10.00 og afrunder kl. 15.00. Der vil være frokost, kaffe, te og snack i løbet af dagen. Mulighed for køb af kort og besøg i Lenes lille spirituelle butik efterfølgende.

Den 31. oktober 2021
kl. 11.00 - 16.00
Sted: Skelsbækvej 18, 5450 Otterup

Pris: 888,-

Inklusiv sandwich/frokost

Stjernebørn i Balance

I vores arbejde med børn der enten har udfordringer, anbragte eller på anden måde ender i systemet, har vi opdaget en helt konkret gruppe af børn, som ofte ender lidt mellem to stole. De er ikke helt “syge” nok til behandling eller ender med en form for diagnose eller mangel på en diagnose, og ligheden med de her børn er deres indre visdom og begrænsninger. Deres eksistens giver ofte ikke mening for de selv, og de “passer” ikke ind. Vores oplevelse er at de her bøn, har brug for helt andre metoder og værktøjer for at være i verden, og de er pt ikke tilgængelige i det “normale” system.

Den 11. november 2021
kl. 18.00 - 21.00
Sted: Fredskoven, 5400 Bogense

Pris: 330,-

Tilkøb af Sandwich - Kr. 55,-

Krystalenergi & børn

Tag med på en krystalklar rejse ind i viden om krystaller og healingens kraft til børnene, de særlig sensitive - blandt andet også stjernebørnene. Vi byder ind med fælles healing og små værktøjer til børnene og deres forældre eller dig som fagperson, der har brug for indblik i, hvad krystaller kan bibringe i arbejdet med healing og indsigter til børn. Sten og krystaller har en lang historie tilbage i det helbredende miljø og har altid haft en evne til at bearbejde energi og arbejde med vores celler og indre kraftcenter. Børn har ofte brug for håndgribelige værktøjer og de voksne omkring børnene er deres adgang.

Den 25. november 2021
kl. 18.00 - 21.00
Sted: Middelfartvej 52, 5466 Asperup

Pris: 330,-

Tilkøb af Sandwich - Kr. 55,-

Indre og ydre miljøer

Hvad skal der til for at kroppen trives, sindet trives i kroppen, at sundt legeme er tilgængeligt og et ansvar vi selv har muligheden for at påvirke. Vi vil denne aften arbejde med energetisk medicin øvelser og viden samt hvilke elementer i vores omgivelser ubevidst arbejder sammen med vores indre energi og celler. 1000 år gammel viden, som for mange er gået helt tabt og derfor ikke en del af vores grundviden mere. Vi arbejder med ældgamle metoder, som stadig bruges mange steder i verden, mere bevidst end her i Danmark.

Den xx. xxxx 2021
kl. 18.00 - 21.00

Pris: 330,-

Tilkøb af Sandwich - Kr. 55,-

TILMELD HER

På denne formular tilmelder du dig et Bealight Academys produkt eller event.

Udfyld formular for at modtage et link

BETALING

Tilmelding:
Du tilmelder dig ved at sende en mail med navn, telefonnummer på mail@bealight.dk

Betaling efter tilmelding:
Betal med Mobilepay 487137 eller overfør til konto 6860 0001182311 (skriv navn ved overførsel + eventnavn)