BOOK ET FOREDRAG

Min "lykkelige" familie

Hvad er vores rolle i den familie vi kommer fra og bor i og hvordan omsætter vi læring til balance over for os selv og vores børn? Hverdagslivet og jobbet er en meget stor del af vores liv og vi bruger vores vågne timer på at manøvre i det her, til tider vindblæste farvand. De fleste mangler timer i døgnet til at få alt til at spille optimalt - men hvad ER optimalt? Alle leder efter den der magiske formel - men findes den overhovedet?

Livsblokeringer

Hvad er blokering - og har du det på penge, energi, tid, kærlighed, børnene, altså karma? Vi dykker ind i baggrunden for HVORFOR visse dele af livet bare IKKE spiller. For der er faktisk en forklaring. Der er 4 overskrifter du kan vælge imellem:
- Børnene/familie
- Kærlighed
- Penge
- Job og karriere

Depri & smilehuller

Det handler om at komme ovenpå, at finde åndehullerne på en måde, så det er overskueligt. Systemet stiller ofte urimelige krav til at "komme sig" - vi vil komme med lidt andre input til selvhealing og indsigter i hvorfor det "konventionelle" måske ikke virker, og give dig øvelser og opdagelser i cellers egen medicin.

Indblik i Stjernebørn

Det handler om børn med højere bevidsthed og voksne omkring dem, der ikke forstår dem. Rigtig mange børn og unge lever med forskellige typer af angst, ADHD lignende symptomer mv. At være sensibel betyder, at du kan opfange alle mulige energier, også dem der ikke er dine egne - og det er voldsomt skræmmende for et barn/ungt menneske.

Energi som metode

Hvordan mærker du at du er på rette vej? Vi vil fortælle om EGO vs. SJÆL og hvordan du kan bruge de informationer udefra til at guide dig igennem livet og de bedste beslutninger for dig? Når du vælger at leve mere energetisk, vil du slippe behovet for at styre og kontrollere begivenhedernes gang, for med Ego som kaptajn, vil skibet helt sikkert støde på grund på et tidspunkt.

Energetisk medicin

Dine celler er i stand til at helbrede, symptombehandle din krop fra top til tå. Men hvordan? Foredraget vil give viden og forståelse for hvorfor kroppen kommer i ubalance og hvordan det er muligt at dreje systemet ind på sporet igen. Det er noget alle kan gøre - og det vil give overskud og vitalitet i livet og afhjælpe ved sygdom og lavt immunforsvar.

Livets spil ifølge Bealight

Hvad mener vi når vi taler om ENERGI? Og hvordan bruger vi det helt generelt i vores måde at leve vores liv på? Vi vil komme med nogle ideer til, hvad det er vi faktisk mener, og måske også et indblik i HVORFOR vi er "drejet" i den her retning. Og måske også lidt om hvordan vi bruger den viden og bevidsthed både personligt og jobmæssigt.

Psykisk sårbarhed

Vi ser flere og flere stå i skyggen af sig selv - at være helt udenfor den "store bobbel". Psyken er en svær "bold" at spille med og kan hurtigt briste, når verden samtidig er i konstant foranderlighed. Hvordan ser Bealight på energi, og andre behandlingsmetoder - eller livsmetoder at anskue psyken på? For vi tror måske der er en anden vej?

Job & karriere

Er det her mon det rigtige for mig? Er det en sætning du kender? Og er du imellem jobs og bange for konsekvenserne, jerngrebet, tvang, egne bank i hovedet og bliver du fyldt med frustration og magtesløshed? Vores job er ofte en stor del af din identitet - så derfor er det også vigtigt at spotte retningen.

Vi tager også gerne ud til grupper, virksomheder eller arrangementer, som et intuitivt indslag til evt. en wellness aften, en forenings, som foredrag, workshop med læring. Bare spørg løs, vi kan sagtens arrangere noget der passer til jer. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at det er i den rette ånd og med det rette for øje, da vi ikke går på kompromis med vores evner og værdier.Send os en forespørgsel