Se dette som et stykke værktøj som du kan koble med dine faglige kompetencer. Ved at forstå dette ekstra ”sprog” kan du få indblik i et ekstra lag, som ikke altid står tydeligt, men er tilgængeligt.

Du deltager 10 mdr. på denne Masterclass med din personlighed og sjælsmission som kerne.

Vil du vide mere er du velkommen til at skrive eller ringe til mig. Måske er du i tvivl om det er noget for dig? Det kan en kort session være med til at afklare - ønsker du dette så kontakt mig.

PRIS: kr. 18.000,-

TILMELD HER


Denne Workshop kommer vi til at arbejde med denne tids intuitive og spirituelle rejse og mission. Kan du mærke at du er nysgerrig på emnet? Så er der også en åbning til din essens. Nu skal du blot finde ud af, om du har lyst til at åbne den dør? På workshoppen vil du opdage og arbejde med din egen kerne, og måske ligefrem finde mod til at gøre og leve den tydeligere end du allerede gør - eller måske er det her starten på resten af dit liv - som dit spirituelle dig! 

PRIS: kr. 2.200,-


Denne online inspirationsforum er til din egen begyndelse og udvikling. Gruppen skal naturligvis også være et sted for debat og udveksling, men det er ikke en salgsgruppe, og man kan heller ikke få sessioner eller personlige indblik på sine udfordringer herinde. Men man kan spørge og dele viden - og jeg vil personligt sætte energien i gruppen, samt give små puf til den enkelte.


BETALING

87deccbe-6762-4557-93bd-da8b4b80f7c2png 487137

BETALING MED FAKTURA ELLER MOBILEPAY 


DIN INVESTERING I DIG SELV

En investering i dig selv og denne din sjæls mission

Der vil være mulighed for at lave en afdragsordning og du er altid velkommen til at kontakte mig.

Kender du til Bruttolønsordningen, – den kan måske lette din investering i dig selv?
LÆS OM ORDNINGEN PÅ SKATS HJEMMESIDE

OBS:
Til dig der er på dagpenge og ønsker at få forløbet godkendt, så er dette absolut en mulighed, men husk at få den godkendt. Der er kun plads til 12 deltagere pr. hold, da vi vil arbejde dybt med din personlige livsudvikling, og ønsker at sikre dit fulde udbytte af processen.