MASTERCLASS

Få værktøjer og indblik til dit personlige lederskab i liv og karriere

Denne MasterClass er faciliteret af Mette Louise Ravn og Birgitte Pliniussen, som underviser i at kunne implementere spiritualitet i din indre kerne.

Hele livet er en læring og et lederskab af dig selv. Og kan du lede dig selv og dermed balancere og skabe flow i din kerne, kan du også være i stand til at give det videre til andre - og så opstår magien. At vi kan give videre af vores LYS - at vi ikke kun lyser for os selv, men er villig til at dele, lære og skabe helhed.

En Masterclass hvor du kan koble din personlighed og tillærte talent sammen med din sjæls mission og dine medfødte evner. Lær at
kommunikerer med din intuitive kanal, og få et helt unikt værktøj!  Se det som et ekstra ”sprog”, som gør at kommunikation på et internt og eksternt niveau bliver mere flydende og logisk. Ved at forstå dette ”sprog” kan du koble det med alt det du allerede kan, og dermed styrke dine arbejdsmetoder og intuition.

Undervisning og øvelser igennem 10 mdr., hvor vi har to månedlige aftener/dage sammen med forskellige indgange og metoder. Ingen arbejder ens med det her felt, og derfor er det vigtigt at kunne få vejledning til den personlige vinkel og retning. For at skabe et så individuelt forløb som muligt vil indholdets tilrettelæggelse afhænge af deltagernes kompetencer, energi og fokus, og holdet vil være lille og nærværende, for at der kan være 100% tillid til processen.

PROCESSEN
Vi øver på hinanden og vi vil guide jer undervejs, og følge jeres interne og eksterne processer på tæt hold. I er altid velkommen til at spørge under hele forløbet og imellem de månedlige temaer. Det er vigtigt for os at understrege, at det er jeres evne der skal kobles, styrkes og dyrkes.

Når du har fundet din kanal og det du allerede ved, begynder vi at bygge på - så din personlige tilgang bliver finpudset og skarp. Dette vil også blive opdaget i de personlige sessioner, som du modtager af os igennem hele forløbet.

JOB & KARRIERE

Arbejder du i et erhverv, hvor menneskers relationer er i fokus, er det vigtigt at kunne skille eget fra andres. Evnen til at få information om det andre føler og mærker giver dig flere lag af informationer og dermed et dybere grundlag for beslutninger. Dette letter processer og gavner fremskridt og udvikling generelt.

Birgitte har over 20 års erfaring med intuition mellem mennesker og i større forsamlinger på én gang og med børn. Denne evne gør at jeg bliver i stand til at gribe en stemning og føre den i den bedst fordelagtige retning, samt at kunne sparre i kreative konceptudviklinger med firmaers branding og udvikling.

Mette har mange års erfaring i byggebranchen og i den forbindelse arbejdet i et miljø med meget maskulin energi. I de senere åringer har Mette taget uddannelser inden for det alternative område, og kan mestre kroppens signaler i en kobling med det intuitive felt.

Hvordan kobler man sin hverdag på jobbet med denne unikke frekvens og kanal? Hvordan sørger man for at balancerer sig selv sammen med, at man skal kunne gøre brug af sine intuitive og spirituelle evner?

Vi forventer at du efter din MasterClass er i stand til, at kunne mærke forskel på intuitive input til dig selv eller til andre. At du kan stille ind og lukke af for andres og verdens unødige støj. At du har styr på, hvilke evner du vil mestre og forfine til dit eget højeste bedste. At du kan spotte andres potentiale, og give dem de input de skal bruge. At du kan bevare din indre ro og kerne i en stressede hverdag, der udfordre vores ego og dermed også vores sjæl. 

Har du brug for at vide om MasterClass er for dig, så tilbyder vi et GRATIS webmøde, hvor du møder os begge, og vi taler lidt om det du forventer og om du er klar til en MasterClass.


INTROPRIS KR. 18.000,-

Normalpris fra 2021 kr. 28.000,-

Sted: Dallund Slot · Dallundvej 63 · 5471 SøndersøFor at MasterClass kan være så unik og individuel som mulig, er det vigtigt at der max er 15 personer på holdet. Dette for at alle kan få den unikke tid til egen udvikling. Vi arbejder ikke med moduler, men tilpasser hele tiden flowet, så alle bliver hjulpet bedst muligt, med deres mission. For at vide om du er parat til at tage en MasterClass skal du udfylde ansøgnings formular og efterfølgende til en samtale fysisk eller online.


DU FÅR

10 x to-dages aftenmoduler
kl. 16.30 - 21.30


5 x individuelle personlige identitets sessioner med os.


Personlig 1-1 forum.


Fælles forum, hvor alle deltagere kan sparre med hinanden.


Undervisning og indvielse i
Reiki 1


Energetisk 5-element, Qi, holistisk behandlinger mv


Let anretning/kaffe/te/sødt mv.


Afsluttende ceremoni
og MasterClassbevis


Max 12 personer på holdet
(min 8 personer)

EMNER

Energiarbejde til at lede dig selv og andre i flow

Universet som medspiller

Koble dit klarsyn/viden på din personlighed

Kanalisering af potentiale

Business & karriere forståelse

Værktøjer til at understøtte egen udvikling i det spirituelle felt 


Kobling af krop, sind & sjæl


Indblik i holistiske metoder til at blive i egen energi


Arbejde og øvelser med teori og praksis 


Kobling af spiritualitet og virke

DATOER

kl. 16.30 - 21.30

Modul 1 // 21.-22. september

Modul 2 // 19. - 20. oktober

Modul 3 // 16. - 17. november

Modul 4 // 14. - 15. december

Modul 5 // 18. - 19. januar

Modul 6 // 8. - 9. februar

Modul 7 // 8. - 9. marts

Modul 8 // 5. - 6. april

Modul 9 // 10. - 11. maj

Modul 10 // 7. - 8. juni // ceremoni