MASTERCLASS

Få værktøjer og indblik til dit personlige lederskab i liv og karriere

MasterClass er faciliteret af Mette Louise Ravn og Birgitte Pliniussen, som underviser i at kunne implementere spiritualitet  og intuition i egen indre kerne som et værktøj til din personlige livsanskuelse.

Hele livet er en læring og et lederskab af dig selv. Og kan du lede dig selv og dermed balancere og skabe flow i din kerne, kan du også være i stand til at give det videre til andre - og så opstår magien. At vi kan give videre af vores LYS - at vi ikke kun lyser for os selv, men er villig til at dele, lære og skabe helhed.

En Masterclass hvor du kan koble din personlighed og tillærte talent sammen med din sjæls mission og dine medfødte evner. Lær at kommunikerer med din intuitive kanal, og få et helt unikt værktøj!  Se det som et ekstra ”sprog”, som gør at kommunikation på et internt og eksternt niveau bliver mere flydende og logisk. Ved at forstå dette ”sprog” kan du koble det med alt det du allerede kan, og dermed styrke dine arbejdsmetoder og intuition.

Undervisning og øvelser igennem 10 mdr., hvor vi har to månedlige aftener/dage sammen med forskellige indgange og metoder. Ingen arbejder ens med det her felt, og derfor er det vigtigt at kunne få vejledning til den personlige vinkel og retning. For at skabe et så individuelt forløb som muligt vil indholdets tilrettelæggelse afhænge af deltagernes kompetencer, energi og fokus, og holdet vil være lille og nærværende, for at der kan være 100% tillid til processen.

PROCESSEN

Vi øver på hinanden og vi vil guide jer undervejs, og følge jeres interne og eksterne processer på tæt hold. I er altid velkommen til at spørge under hele forløbet og imellem de månedlige temaer. Det er vigtigt for os at understrege, at det er jeres evne der skal kobles, styrkes og dyrkes.

Når du har fundet din kanal og det du allerede ved, begynder vi at bygge på - så din personlige tilgang bliver finpudset og skarp. Dette vil også blive opdaget i de personlige sessioner, som du modtager af os igennem hele forløbet.

DU VIL FÅ VIDEN OM

Alt hvad der rører sig i det spirituelle felt, koblet på et moderne liv. Vi har mange adgange og evner tilsammen, og vil introducere jer til alt det vi har erfaring indenfor og lært gennem mange år. Dernæst er det vigtigt ikke at bruge tiden "forkert" - det vil sige at det grundlæggende fundament skal arbejdes på plads, for at vi kan bygge ovenpå, men alle deltagere har brug for individuel vejledning og kendskab til egne muligheder og potentiale - og det er her vi vil styrke din personlige adgang.

JOB & KARRIERE

Arbejder du i et erhverv, hvor menneskers relationer er i fokus, er det vigtigt at kunne skille eget fra andres. Evnen til at få information om det andre føler og mærker giver dig flere lag af informationer og dermed et dybere grundlag for beslutninger. Dette letter processer og gavner fremskridt og udvikling generelt.


Birgitte har over 20 års erfaring med intuition mellem mennesker og i større forsamlinger på én gang og med børn. Denne evne gør at jeg bliver i stand til at gribe en stemning og føre den i den bedst fordelagtige retning, samt at kunne sparre i kreative konceptudviklinger med firmaers branding og udvikling.

Mette har mange års erfaring i byggebranchen og i den forbindelse arbejdet i et miljø med meget maskulin energi. I de senere åringer har Mette taget uddannelser inden for det alternative område, og kan mestre kroppens signaler i en kobling med det intuitive felt.

Hvordan kobler man sin hverdag på jobbet med denne unikke frekvens og kanal? Hvordan sørger man for at balancerer sig selv sammen med, at man skal kunne gøre brug af sine intuitive og spirituelle evner?

Vi forventer at du efter din MasterClass er i stand til, at kunne mærke forskel på intuitive input til dig selv eller til andre. At du kan stille ind og lukke af for andres og verdens unødige støj. At du har styr på, hvilke evner nu kan mestre til dit eget højeste bedste - og ikke mindst andres. At du kan spotte andres potentiale, og give dem de input de skal bruge, uden at du slider på eget sind, krop og sjæl. At du kan bevare din indre ro og kerne i en stressede hverdag, der udfordre vores ego og dermed også vores sjæl. 

Har du brug for at vide om MasterClass er for dig, så tilbyder vi et GRATIS webmøde, hvor du møder os begge, og vi taler lidt om det du forventer og om du er klar til en MasterClass.

INVESTERING I DIG SELV & DIN SJÆLS MISSION

Kender du til Bruttolønsordningen, – den kan måske lette din investering i dig selv?


LÆS OM ORDNINGEN PÅ SKATS HJEMMESIDE


Til dig der er på dagpenge og ønsker at få forløbet godkendt, så er dette absolut en mulighed, men husk at få den godkendt. Der er kun plads til 12 deltagere pr. hold, da vi vil arbejde dybt med din personlige livsudvikling, og ønsker at sikre dit fulde udbytte af processen. Der vil være mulighed for at lave en månedlig betalingsordningFor at MasterClass kan være så unik og individuel som mulig, er det vigtigt at der max er 12 personer på holdet. Dette for at alle kan få den unikke tid til egen udvikling. Vi arbejder ikke med moduler, men tilpasser hele tiden flowet, så alle bliver hjulpet bedst muligt, med deres mission. For at vide om du er parat til at tage en MasterClass skal du udfylde ansøgnings formular og efterfølgende til en samtale fysisk eller online.


DU FÅR

10 x to hele dage kl. 10.00 - 16.00


5 x individuelle personlige identitets sessioner med os.


Fælles forum, hvor alle deltagere kan sparre med hinanden.


Undervisning og indvielse i
Reiki 1


Frokost/kaffe/te/sødt mv.


Afsluttende ceremoni
og MasterClassbevis


Max 12 personer på holdet
(min 8 personer)

EMNER

Energiarbejde til at lede dig selv og andre i flow

Universet som medspiller

Koble dit klarsyn/viden på din personlighed

Kanalisering af potentiale

Business & karriere forståelse

Værktøjer til at understøtte egen udvikling i det spirituelle felt 


Kobling af krop, sind & sjæl


Indblik i holistiske metoder til at blive i egen energi


Arbejde og øvelser med teori og praksis 


Kobling af spiritualitet og virke

DATOER

Weekender kl. 10.00 - 16.00


12. - 13. September

17. - 18. oktober

21. - 22. november

19. - 20. december

16. - 17. januar

20. - 21. februar

13. - 14. marts

10. - 11. april

8. - 9. maj

5. - 6. juni // ceremoni


COVIDPRIS KR. 18.000,-

Fra den 8/8 er prisen kr. 28.000,-

Sted: Fredskoven · Kristianlundsvej 1 · 5400 Ansøg om plads og dermed en samtale med os

Det er vigtigt for alle Bealight hold, at der er plads til den individuelle og unikke udvikling, og derfor vil holdene også være afgrænset i forhold til dette. Så derfor er der også altid en brief inden holdet starter, så du selv er sikker på, at du lander det helt rigtige sted.