Har du lyst til at få mere inspiration og viden omkring det energetiske og intuitivefelt? Du har her muligheden for at selvudvikle og få konkret grundviden, som vi selv ønskede VI havde, da vi startede i det her lysarbejde.

Giv dig selv lov til at undersøge det her spirituelle univers, hvor du på det her inddannelsesseminar med grundmateriale hvor du kan finde tillid og mulighed for at skabe din egen adgang. Du får konkret viden og opgaver til at arbejde med nogle grundtemaer. Du kan gennemse materialet når det passer dig, for du skal ikke følge et bestemt tempo eller tidspunkt, da du blot logger ind og henter materialet.

Du kan øve og lære i eget tempo med den her grundpakke om energi. Du kan dykke ind i den elementære grundviden, som er forudsætningen for at komme helt ind i sin egen kerne. Vi har her sammensat en pakke af termer og viden til en grundforståelse for en mere intuitiv og spirituel livsførsel. Vi er her alle sammen med forskellige formål og missioner, dem skal vi udforske og udvikle, og det giver den her viden muligheden for. 

Du har et indre kald i dig! Du føler at der er noget "større" eller "mere" som trækker i dig, men kan ikke beskrive HVAD det er? Vi mener selv at vi har svaret!

Alt i alt vil du komme til at berører gammel visdom, sjælens mission, tidligere liv og karma, hvad er energi helt generelt. Hvordan undgår vi at miste os selv i en moderne fortravlet tid? Og hvordan lærer vi at forstå at spotte de mønstre som både skaber balance og ubalance på samme tid?

Dem vi har mødt på vores vej har ofte være tiltrukket af energi, nærmest hele deres liv, men ikke vidst HVAD det var eller HVORDAN det skulle omsættes. Ofte føler du dig ret meget alene på sådan en udviklingsvej, hvilket er det vi vil forsøge at belyse med dette online medie.

PRIS kr. 2.200,-

DU KAN TILKØBE PERSONLIG SESSION KR. 1.500,- 

BONUS VÆRKTØJSMAPPE

 • Særlige livsmeditationer
 • Selvhealing med energirutiner
 • Brug af tarotkort
 • Pendul og energi

INDEHOLDER:

 • Moduler med opgaveark 
 • Videoforklaring til hvert modul
 • Introvideo og velkomst
 • Værktøjsmappe

MODULER I PAKKE

 • Grundviden om chakra/aura
 • Vibrationsskala og balancering
 • Viden og beskrivelse af ego og sjæl
 • Sensitivitet og guider
 • Tidligere liv og karma
 • Blokeringer og mønstre

VÆRD AT VIDE

Vi anbefaler dig dog at downloade alle filer til egen harddisk. Du kan gå i gang med dette program, når det passer dig, og bruge den tid på læring og viden, som du har behov for.
 1. Du bestiller og betaler 
 2. Du får adgang til materialet
 3. Du kan gennemgå dit materiale i eget tempo
 4. Vi fremsender dig en helt unik Bealight notesbog

8 tegn på at du er lysarbejder:

1: Bare det at du læser dette, er en stærk indikation på, at du er lysarbejder.
Selvom ikke alle lysarbejdere er bevidste om at de er det, vil de altid have en spire af interesse for emner omkring lysarbejde, fordi de selv bærer lysenergien i sig.

2: Du føler dig anderledes
Mange lysarbejdere føler ikke rigtig at de passer ind nogle steder, og er ofte ensomme. De gør sig forkerte over hvem de inderst inde er, og skjuler deres sande jeg af frygt for at blive (endnu mere) udstødt af flokken.

3: Folk bliver i godt humør af at være i nærheden af dig.
Som lysarbejder har du det bedst når andre har det godt, og sætter gerne dig selv til side for at det sker. Dit lys virker magnetisk på folk der har behov for det, og du oplever tit efter at have været i selskab med specifikke mennesker, at du er helt drænet, fordi de har suget al energi ud af dig.

4: Du har et stærkt sanseapperat og en veludviklet empati.
Lysarbejdere mærker, bevidst eller ubevidst, hvad der foregår i andre mennesker, og bliver derfor ofte forvirret når folk siger ét, men de selv mærker at det er noget andet der foregår.5: Du har haft et liv, der har givet nogle knubs.
Nogle lysarbejdere er blevet født ind i familier med fysisk/psykisk vold, misbrug eller andre former for ubalance, andre har oplevet anderledes tunge og svære ting i livet. Dette har været med til at udvikle et bredt spektrum af lysarbejder evner, som de har brugt til at “overleve” opvæksten og livet som sådan.

6: Du er meget omsorgsfuld.
Et helt grundlæggende tegn på om man er lysarbejder, under alle historier og hvad en lysarbejder er præget med af sin jordiske familie, har han eller hun kærlighed til alle levende væsener, uanset om de “gør sig fortjent” til det eller ej.

7: Du har en fornemmelse af at være en del af noget større og at alt hænger sammen.
Lysarbejdere er ikke bange for at hjælpe og dele, fordi de ved, at vi er stærkere når vi løfter i samlet flok, til alles fælles bedste.

8: Du har svært ved nyhedsudsendelser fyldt med dårligdom
Endnu et tegn på om man er lysarbejder er, at nyhedsudsendelser domineret af historier om død og vold, går lige i dit system, ligesom voldelige film og ulykkelige menneskeskæbner også gør det. I det hele taget påvirker det dig voldsomt at overvære noget hvori der indgår lidelse af den ene eller den anden art.


BESTIL LIGHTWORKER