STJERNEBØRN

Inddannelse i viden om Stjernebørn

Vi udarbejder programmer og undervisning der er velegnet til børn der er udfordret på social angst, dårligt selvværd mv. Programmer kan laves i mange sammenhænge som socialt tilbud til barnet, familien eller skolen/institutionen. Har i selv en gruppe så kontakt os og vi skaber et unikt forløb for jer med energi som omdrejningspunkt og læring. 


10 UGERS HOLD TIL BØRN/UNGE


BOGENSE:
Fredskoven, Kristianslundsvej 1, 5400 Bogense
onsdage kl. 15.30 - 17.30


VARIGHED 10 uger

PRIS: 1400,- pr. barn

Max: 15 personer

(eller efter gældende covid-19 regler)

Mit Magiske Hjerte

Forløbet indeholder forskellige moduler, som bindes sammen i løbet af de 10 uger.

Har barnet brug for at kende sig selv - sin indre kerne? Vi ser ofte børn som mangler kontakt til deres eget indre. Mit Magiske Hjerte handler om at forstå egen platform og finde mod til at være sig selv. Rigtig mange børn/unge mennesker har brugt rigtig meget tid på at føle sig forkerte, og deres omgivelser forstår dem sjældent. Vi vil i Magiske hjerte klæde dem på med viden og redskaber til at være tro mod sig selv, og finde styrken i at sige til og fra. 

Vi mødes en gang om ugen i 2 timer, hvor vi langsomt oparbejder læring om os selv og viden om alt det som vi påvirkes af. - rundt om os og inden i os. Vi skal se  film, arbejde energetisk og bruge vores fantasi. Vi vil i forløbet inviterer forældre indenfor, så i kan få et indblik i arbejdet og udviklingen.

Et forløb til både børn og unge, der giver dem mulighed for at møde ligesindede og andre "forkerte" - så vi kan guide dem og give dem nogle værktøjer for vi var også selv engang stjernebørn, i en stor, stor verden.


Læs også om kombineret børne/ungeindsats