ENERGETISK MEDICIN

Kommer meget snart som et ONLIE seminar - med al den viden og materiale du skal bruge til selvhealing eller at kunne guide andre.


Energetisk "Medicin"

4 x aftener med indsigt og øvelser i kroppens selvhealingsfunktioner

Lær at bruge energi som medicin, både til at stabilisere dig selv akut, men også at vedligeholde eller opretholde din egen energi, så du ikke så nemt påvirkes af alt rundt omkring dig. Med de øvelser og indblik vi kommer til at arbejde med, er det noget du sagtens kan bruge til andre - måske dine børn eller forældre. Du vil få forståelse for hvad koppens celler kan præstere, med de rigtige informationer. Vi vil dykke ind i grundviden omkring krop, sind og sjæl, og hvordan viden og forståelse for de enkelte områder kan give dig beskeder. Vi vil komme ind på helhed i forhold til at kunne skabe en sund eller sundere tilgang til egen indre og ydre behandling. Der er mange aspekter i forhold til sundhed - Kan vi helt undgå medicin? Kan vi tiltrække os sygdom? Kan vores energi helbrede andre end os selv?

Vi vil arbejde med energetisk medicin på en måde, så du er i stand til at helbrede dig selv og tage nogle gode beslutninger for dig, fordi du lærer at lytte og mærke, hvad du enten ikke kan tåle, eller måske ikke får gjort i dit liv. Vi bliver påvirket af alt - kost, luften, bevægelser, mennesker, tanker, miljøer - og det efterlader alt sammen mønstre og blokeringer i os, som svækker vores immunforsvar. Vi skal blå arbejde med nervebaner, medianer, energipunkter og forståelse for hvor MEGET det betyder, at være krop bruges som den er designet til. Desværre (hvis man kan sige det) - så er evolutionen ikke helt fulgt med vores måde at leve på, så derfor bruge vi ofte kroppen helt forkert, og det gør os syge. Men hvad nu hvis du kunne teste, hvornår dine organer udfordres eller dine celler arbejder imod dig? Der opstår mere og mere allergi, autoimmune sygdomme og det hele starter med kroppens egne ubalancer. Er det virkelig SÅ simpelt - ja det er det, men der er faktisk noget vi selv kan gøre, og det vil det her kursus sørge for at du kommer rundt om. Både hvordan du tester og hvordan stress i systemet kan afføde allergier, diabetes, fibromyalgi, overvægt, søvn problemer og meget mere.

På disse 4 aftener, vil vi give alle en mulighed for at opleve energi som en helbredende kraft, som vi alle besidder. Du behøver ingen okkulte evner eller den slags - denne viden er helt tilgængeligt for alle.

ALLE PLADSER ER SOLGT

Datoer: 25. nov - 2. dec. - 9. dec - 16. dec

Onsdage kl. 18.30 - 21.30

Der må være max 8 deltagere grundet Covid-19

STED: FREDSKOVEN · KRISTIANSLUNDSVEJ 1 · 5400 BOGENSE

Undervisere: 

Mette Louise Ravn, energetisk behandler & Birgitte Pliniussen, Kreativ Magiker

Pris: kr. 2200,- pr. person

Tilmelding til Energi medicin

Du tilmelder via denne formel eller kontakter på telefon 22 54 1743 eller på mailen mail@bealight.dk - vi vender tilbage til dig, når vi ved om der er nok tilmeldte.