ACADEMY SEMINAR

UNDERVISNING LIGGER ONSDAGE KL. 9.00 - 12.00 ELLER KL. 17.00 - 20.00 og starter op den 1. september 2021

Inddannelse er værktøjer, metoder og filosofisk reflektion. Du kan i din unikke sammensætning skabe en proces med læring og observation, hvor  du iklæder dig ekstra lag, og vækker dine indre epigenetiske overbevisninger - som gør dig i stand til at mestre det virkelige liv.

For os er det energetiske felt ikke helligt og der er derfor ingen rigtige eller forkerte måder at udtrykke sin energi, intelligens og intuition på. Det vigtigste er hvordan DU kan koble det hele- og vores opgave er at åbne alle mulighederne, styrke din viden, udfordre dine styrker og svagheder så du til sidst har styr på din egen kerne og dermed balance. Det er som at kunne et ekstra sprog, så du kan kommunikere internt og spotte sammenhænge, men også pejle eksternt, og fornemme omgivelser, personer og situationer. Dernæst at flette al din indre og ydre viden og kompetencer sammen til løsninger og helhed.

Det får du ud af at implementere og inddanne dine medfødte evner og gøre dem brugbare i den virkelige verden, hvor livet leves.

De indre og ydre lag udvikles, tydeliggøres og implementeres. Du lærer at navigere i energi, på alle mulige planer og sammenhænge, hvor Bealight Academy udformer seminarer som både har fokus på selve emnet og på hvordan det kan bruges, enten alene eller i en sammenhæng med din allerede tillærte viden.

På alle Bealight seminarer er der øvelser og indsigter til det unikke og personlige. Der er ikke én metode eller måde at arbejde med energi - og derfor er det vigtigt at du finder sit eget SPROG og kobling. Du skal naturligvis gøre arbejdet, mærke ind i de observationer du gør dig, og filosoferer over HVORFOR og HVORDAN du manifesterer dit formål og naturligvis tage ansvar for dit fokus og frekvens, men vi er der til at give dig et tip og et kærligt puf (eller et spark i røven) alt efter hvad du er til!

Hvem er du?

Du vil føle dig tiltrukket af vores måde at arbejde med energi på, fordi du fornemmer at det ikke handler om at skulle arbejde som energiarbejder, men at energi er noget der er inde i os alle, og du vil som os, gerne have den forståelse for det kraftværk det er - og dermed kunne trække på den forståelse som et ekstra værktøj - et ekstra sprog!

Du vil?

... bare gerne bombarderes med viden og en masse indblik, så du kan vælge og vrage, og finde dine egne koblinger. Vi sørger bare for at du ALDRIG løber tør for inspiration og at du motiveres af din egen power - fordi det giver mening for dig!

Vi forventer!

At du tager ansvar for din deltagelse, både over for dig selv, os og dem som også har købt samme seminar. Du har respekt over for forskellighed, at man ikke dømmer og at vi til hver en tid er i vores gode ret til at "helbrede" grupperne, ved at fjerne dårlig energi - som kom med din gode energi og så vil vi hjertens gerne smittes. Ligesom at VI til hver en tid vil give ud af vores bedste til jer!


KUN TIL ACADEMY DELTAGERE:

 • Personlig session eller samtale med en af vores tre vejledere til dit modul. Session 1 time - pris kr. 880,- 
 • Lukket Facebook gruppe med inspiration, læring og intern aktivitet

Køb af 5 seminarer BONUS:
 • Grundpakken Lightworker for kr. 2.200,-
 • Intro samtale på 45 min. om din rejse

Køb af 10 seminarer - BONUS:
 • Grundpakken Lightworker for kr. 0,-
 • Intro samtale på 60 min. om din rejse


SEMINARER INDEHOLDER:

 • 2 x 3 timers LIVE online undervisning på to forskellige dage med mellemrum til træning.
 • Materiale til download - både pdf'er og film
 • Deltagelse i Inddannelsesgruppe på Facebook, kun for deltagere af Bealight Academy deltagere gennem tiden.
 • 24/7 adgang til guider
 • Bealight Academy Notebook fremsendes
 • Personlig guidening til valg af seminarer

Der vil imellem dagene være mulighed for at stille spørgsmål i gruppen, eller få guidening. 
 • Dag 1: Intro til emnet og gennemgang af materiale samt sparring
 • Dag 2: Mere viden og læring, opfølgning, individuelle spørgsmål og samtale om øvelser, metoder og rutiner. 

DET FÅR DU UD AF AT DELTAGE:

 • Et unikt intuitivt netværk, der alle blive en del af din Tribe/stamme.
 • Et super personligt samarbejde med os
 • Opfølgning på din rejse
 • Viden om energi på alverdens planer
 • Værktøjer til at forstå og arbejde med energi
 • Muligheden for at koble op med din sjæls mission
 • Bedre velvære mentalt og fysisk
 • Indblik i egne evner
 • Os med på din rejse og guidening til valg

Undervisningen vil foregå på onsdage hvor der kører fast to hold. Et morgenhold fra kl. 9.00 - 12.00 og et aftenhold fra kl. 17.00 - 20.00

1 X seminar

kr. 3.300,-

Pris er incl. moms

5 X Seminar

kr. 14.400,-

Pris er incl. moms - SPAR 2.100,-

10 X Seminar

kr. 22.200,-

Pris er incl. moms - SPAR 10.800,-

FILOSOFISK UNIVERS

AKASHA ARKIVET

Du skal vide hvad det er, hvad det kan, og hvordan du bruger det. Du få indblik og øvelser til at arbejde med arkivet. Karmiske bindinger samt epigenetiske mønstre  kan spottes i arkivet.

HJERNE & HJERTE

Viden om egoets roller og sjælens type.  Ved at kunne genkende disse på sig selv og andre, forstår man også at kommunikere fra begge planer og kan spotte det imellem. 

MØNSTRE & BLOKERINGER

Vi består af overbevisninger både medfødte og tillærte, som ved at spotte dem, kan ændre på retninger i sig selv og dermed livet. Et uopdaget mønster kan være en kæmpe blokering og omvendt. Manifestationsevnen kan spores her.

CHAKRA & AURA

Grundviden og forståelse for indre og ydre energi. Nogle kan se, fornemme og spotte de her energier. Farvernes betydning er stor, og kan kobles med mange af temaerne, bla. healing.

KLARSYN, HØRELSE & FØLELSE

Hvad betyder det egentlig? Og hvordan ved man om man kan det ene eller det andet - eller modtager beskederne helt anderledes. Hvordan sættes clairvoyancen i spil - øvelser til at udvide og have tillid til processen.

KANALISERING - ENERGIER & AFDØDEKONTAKT

Forståelse for energier der opstår som pludselige ideer eller følelsen af ikke at være alene. Hvordan tapper man ind i energien og henter info Lær at spotte om energien er inde i dig eller omkring dig.

KARMA & EPIGENETIK

Vi kan være hæmmet eller opløftet i vores egen historie, af vores forfædres gener og overbevisninger men også i tidligere egne liv. Forståelse for sjælens betydning og hvor sjælens hukommelse kan spores.

UNIVERSEL FORSTÅELSE OG SPIRITUEL INTELLIGENS

Store spørgsmål og viden om årsager og helhedsbillede. Hvordan hænger universet sammen med energier på jorden, i mennesker og omkring os? Reflektion og verdensborger.

KROPPENS FYSISKE BALANCE

YDRE ENERGI FORTSTÅELSE

Kinesisk yin yang og feng shui skal give indblik i forståelse af ydre energi og indre sundhed og højere potentiale.5-elementet og yin-yang er grundstofferne og grundviden til balance også i måden vi bor på.

KOST & FREKVENSER

Ved at vide mere om kosten indvirken på kroppens signaler og reaktion, kan vi tage gode beslutninger ud fra reel info. Ved at forstå frekvenser og vibrationer, kan det overføres på ALT.

NATURENS VIRKEMIDLER

Gammel viden som kan bruges til højere potentiale og healing. Før medicinen var urternes kraft helt almindelig. Hvordan kan det implementeres? Hvad kan det, historien, epigenetik, urtemedicin, husråd og meget mere.

HEALING

Hvad kan det og hvad betyder det. Vi kommer omkring flere typer for healing og hvordan du "mærker" det. Healing er noget mange gør ubevidst, vi trækker observationer frem og tydeliggør den viden.

INTERN ENERGI

Kobling af meridianer, chakra, 5-element og organer. Både på energetisk og fysisk plan har det hele indflydelse på vores sundhed. Energetisk medicinlære med testning og vejledning i rutiner.

SUNDHED & CELLER

Hvordan cellernes påvirkning kan bearbejdes med teknikker og viden om kroppens tilstand og indre kommunikation. Forstå frekvenser og få viden om kroppens måde at hele på. Immunforsvarets kobling.

STRESS, SMERTER & DEPRESSION

Folkesygdomme som oftes symptombehandles, uden at dykke et lag dybere i kroppens viden. Hvor kan du spore smerten fra, og hvordan hænger den fysiske smerte sammen med energetiske blokeringer.

MENTAL SUNDHED

Din hjerne har adgang til at kunne kontrollere hele dit modsæt, og måske også styre dig direkte væk fra dig selv.Hjernen er koblet på din personlighed og kan guide dig den rigtige vej. Men det kræver indsigt i det mentale felt.

INTUITIVE INDSATSER

STJERNEBØRN

Hvis du fagligt arbejde med børn/unge, så er temaet her væsentligt. Uanset om du selv har evner eller ej, kan du sagtens lære at spotte et Stjernebarn og dermed iværksætte en indsats.

KLAR TIL BARN

Konkret læring og viden om forældreskabet men også den familiære sjælemæssige sammensætning i en familie. 

FAMILIE KOMPLEKSITET

Familie er en konstellation som er meget forskellig fra familie til familie. Og der ligger en masse underbevidst i vores sammensatte helhed, som der samtidig med bøvlet, kan være lærerigt og smukt.

EFTER DØDEN ER LIVET

Hvad sker der i feltet hvor vi mister, og i den healingsproces og læring det er? Vi vil give input på livet mellem livene og den proces det er at komme videre.

BUSINESSKOMPAS

Hvordan tydeliggøres din intuition og hvordan gøres den brugbar i forhold til business? Vi skal arbejde med pejlemærker og kanalisere vores kerne. Medfødte og tillærte talenter synliggøres.

MOD & PERFORMANCE

Hvad skal det til at opbygge mod, at kunne skubbe til det uden at nogen vælter. Vi skal performe konstant i vores liv, så hvordan kan du gøre det originalt, autentisk og i balance.

ANGST FOR ANGSTEN

Vi støder tit på ordet ANGST i denne tid, af mange årsager. Men hvordan kan den spores og gøres "ikke vigtig". Når først den er der, så forsvinder den ikke af sig selv - det kræver en indsats fra både personen selv, og omgivelserne.

TEMA

Tekst kommer snart