ACADEMY MODULER

UNDERVISNING LIGGER ONSDAGE KL. 9.00 - 12.00 ELLER KL. 17.00 - 20.00 og starter op den 1. september 2021

FILOSOFISK UNIVERS

AKASHA ARKIVET

Du skal vide hvad det er, hvad det kan, og hvordan du bruger det. Du få indblik og øvelser til at arbejde med arkivet. Karmiske bindinger samt epigenetiske mønstre  kan spottes i arkivet.

HJERNE & HJERTE

Viden om egoets roller og sjælens type.  Ved at kunne genkende disse på sig selv og andre, forstår man også at kommunikere fra begge planer og kan spotte det imellem. 

MØNSTRE & BLOKERINGER

Vi består af overbevisninger både medfødte og tillærte, som ved at spotte dem, kan ændre på retninger i sig selv og dermed livet. Et uopdaget mønster kan være en kæmpe blokering og omvendt. Manifestationsevnen kan spores her.

CHAKRA & AURA

Grundviden og forståelse for indre og ydre energi. Nogle kan se, fornemme og spotte de her energier. Farvernes betydning er stor, og kan kobles med mange af temaerne, bla. healing.

KLARSYN, HØRELSE & FØLELSE

Hvad betyder det egentlig? Og hvordan ved man om man kan det ene eller det andet - eller modtager beskederne helt anderledes. Hvordan sættes clairvoyancen i spil - øvelser til at udvide og have tillid til processen.

KANALISERING - ENERGIER & AFDØDEKONTAKT

Forståelse for energier der opstår som pludselige ideer eller følelsen af ikke at være alene. Hvordan tapper man ind i energien og henter info Lær at spotte om energien er inde i dig eller omkring dig.

KARMA & EPIGENETIK

Vi kan være hæmmet eller opløftet i vores egen historie, af vores forfædres gener og overbevisninger men også i tidligere egne liv. Forståelse for sjælens betydning og hvor sjælens hukommelse kan spores.

UNIVERSEL FORSTÅELSE OG SPIRITUEL INTELLIGENS

Store spørgsmål og viden om årsager og helhedsbillede. Hvordan hænger universet sammen med energier på jorden, i mennesker og omkring os? Reflektion og verdensborger.

KROPPENS FYSISKE BALANCE

YDRE ENERGI FORTSTÅELSE

Kinesisk yin yang og feng shui skal give indblik i forståelse af ydre energi og indre sundhed og højere potentiale.5-elementet og yin-yang er grundstofferne og grundviden til balance også i måden vi bor på.

KOST & FREKVENSER

Ved at vide mere om kosten indvirken på kroppens signaler og reaktion, kan vi tage gode beslutninger ud fra reel info. Ved at forstå frekvenser og vibrationer, kan det overføres på ALT.

NATURENS VIRKEMIDLER

Gammel viden som kan bruges til højere potentiale og healing. Før medicinen var urternes kraft helt almindelig. Hvordan kan det implementeres? Hvad kan det, historien, epigenetik, urtemedicin, husråd og meget mere.

HEALING

Hvad kan det og hvad betyder det. Vi kommer omkring flere typer for healing og hvordan du "mærker" det. Healing er noget mange gør ubevidst, vi trækker observationer frem og tydeliggør den viden.

INTERN ENERGI

Kobling af meridianer, chakra, 5-element og organer. Både på energetisk og fysisk plan har det hele indflydelse på vores sundhed. Energetisk medicinlære med testning og vejledning i rutiner.

SUNDHED & CELLER

Hvordan cellernes påvirkning kan bearbejdes med teknikker og viden om kroppens tilstand og indre kommunikation. Forstå frekvenser og få viden om kroppens måde at hele på. Immunforsvarets kobling.

STRESS, SMERTER & DEPRESSION

Folkesygdomme som oftes symptombehandles, uden at dykke et lag dybere i kroppens viden. Hvor kan du spore smerten fra, og hvordan hænger den fysiske smerte sammen med energetiske blokeringer.

MENTAL SUNDHED

Din hjerne har adgang til at kunne kontrollere hele dit modsæt, og måske også styre dig direkte væk fra dig selv.Hjernen er koblet på din personlighed og kan guide dig den rigtige vej. Men det kræver indsigt i det mentale felt.

INTUITIVE INDSATSER

STJERNEBØRN

Hvis du fagligt arbejde med børn/unge, så er temaet her væsentligt. Uanset om du selv har evner eller ej, kan du sagtens lære at spotte et Stjernebarn og dermed iværksætte en indsats.

KLAR TIL BARN

Konkret læring og viden om forældreskabet men også den familiære sjælemæssige sammensætning i en familie. 

FAMILIE KOMPLEKSITET

Familie er en konstellation som er meget forskellig fra familie til familie. Og der ligger en masse underbevidst i vores sammensatte helhed, som der samtidig med bøvlet, kan være lærerigt og smukt.

EFTER DØDEN ER LIVET

Hvad sker der i feltet hvor vi mister, og i den healingsproces og læring det er? Vi vil give input på livet mellem livene og den proces det er at komme videre.

BUSINESSKOMPAS

Hvordan tydeliggøres din intuition og hvordan gøres den brugbar i forhold til business? Vi skal arbejde med pejlemærker og kanalisere vores kerne. Medfødte og tillærte talenter synliggøres.

MOD & PERFORMANCE

Hvad skal det til at opbygge mod, at kunne skubbe til det uden at nogen vælter. Vi skal performe konstant i vores liv, så hvordan kan du gøre det originalt, autentisk og i balance.

ANGST FOR ANGSTEN

Vi støder tit på ordet ANGST i denne tid, af mange årsager. Men hvordan kan den spores og gøres "ikke vigtig". Når først den er der, så forsvinder den ikke af sig selv - det kræver en indsats fra både personen selv, og omgivelserne.

TEMA

Tekst kommer snart