VINTERMØRKETS KRAFT

Tag en rejse ind i vintermørkets og kraften - her møder du dig selv, dit eget indre, dine mørkeste sider og dine dybeste dale.

Fire dage med indre arbejde koblet med viden om cellers , sindets og åndens muligheder for healing. Viden og øvelser kombineres med gammel visdom og måder at synkronisere med jorden og naturen. Samtidig tillades et kig ind i vores egen dybeste og mørkeste kroge, hvor der hentes al den information vi bære på og giver os mulighed for at få værktøjer til at heale.

INFORMATION

FREDAG DEN 14. JANUAR
FREDAG DEN 18. FEBRUAR
FREDAG DEN 11. MARTS
FREDAG DEN 8. APRIL

 
Forskellige lokationer på Fyn
Fredage kl. 14.00 - 18.00
Intropris: 2200,- (kan deles i 4 rater)

Beskrivelse af rejsen

Når vi tænker mørke tænkes der primært vores indre mørke, skyggesiderne vores stagnationer, gamle overbevisninger.  Heri vores overbevisninger om det vi ikke taler om, feks de 7 dødssynder, dom og jantelov! Den fysiske del hvor vi føder krop og sjæl forkert, så vi ikke skaber balance, hvor vi bliver urationelle tænkere og hvor det kan gå videre til depression, stress og/eller ubalancer i kroppen.

Vi vil arbejde med værktøjer til at tage kontakt til moderjord og få hjælp til at få tanket ordentlig op. I fællesskabet deler vi hvordan man ser det, hvordan man møder andre i det, og hvordan man selv er i det! Øvelser i at skabe balance via moder jord og dermed turde være ærlig over for sig selv, accept af hvor er jeg i forhold til det her mørke, og det kan man når man oplever glæden i at være et sted, hvor man ikke skal fikse andre eller selv frygte at blive fikset.

Altså finde vejen i selv at turde tage skridtene frem! Hvad fungere hvad skal ændres! Trommerejse hvor vi dykker ind i intentioner og meditativ tilstand. Varselstagning hvor der kan søges svar/hjælp fra naturen. Depacho hvor der søges støtte fra ånderne. Ceremoni hvor vi kan åbne hjerter og acceptere og ære det man er uden dom.

Hvor vil vi møde energierne:

 • Ved vandet
 • Ved ilden
 • Ved træerne
Vi vi behage universet og den åndelige power og styrke, og derfor er forventning lagt på hylden og intuition til at blive guidet taget i brug. Vi tillader at få vist stedet, metoden og værktøjerne løbende i de processer med de mennesker der vælger at være en del af rejsen til Skyggeland.

DET SKAL DU VIDE:

Vi kommer til at være ude det meste af tiden, så hav varmt tøj på. Vi skal connecte os med moder jord, med tusmørket, og derfor skal vi være forskellige lokationer, som vi intuitivt tager stilling til fra gang til gang - men det er på Fyn.
Vi sørger for lidt snack til ganen hver gang, samt varmt at drikke.

EMNER:

 • Trommerejse
 • Energi medicin
 • Depacho
 • Rens af energi
 • Ceremoni
 • Naturen i os
 • Naturens lyde og dufte
 • Meditation og indre rejse

Birgitte Pliniussen

Clairvoyant underviser og formidler af energi samt naturen som medicin

Lene Groth Vinther

Shamanistisk og holistisk udøver og behandler i indre processer

VEJLEDERE & GUIDER

Vi vil være dine guider på de her fantastiske fire dage. En kombination af vores energier og evner, vil være en på samme tid dyb og let energi. Sammen kan vi trække i alt fra energimedicinen, fem-elementet, cyklusser, shamanistiske metoder og ældgammel visdom, til en cocktail der sprænger alle rammer for et arbejde i skygge og indre vejledning.

Vi arbejder begge professionelt med energi og har gjort det til vores levevej at kombinere gamle metoder og trække dem ind i en moderne tid, fordi det giver mening. Vi må ikke glemme hvor vi kommer fra, det er den viden der skal ende med at heale vores indre og ydre sår.