PRIVAT FAMILIEVEJLEDNING

Kontakt os for at få privat rådgivning med et team af vejleder, støtte og kropsvejledning

De børn og unge  vi oftest arbejder med eller laver et "rum" til er børn der ikke føler at de passer ind, at de er alene om at være den de nu engang er. Vi oplever at det handler om børn og unge med højere bevidsthed og at de voksne omkring dem sjældent forstår dem. Det vil sige, at man før er stat på ord som "sensitiv", "angst"  eller lignende diagnoser - rigtig mange børn og unge får stillet diagnoser, også hvor vi ser at den måske ikke er berettiget. De lever ofte med forskellige typer af angst og andre følger af, at være "forkert" i verden. Barnet eller den unge kan ikke altid forklare, hvad der sker og hvorfor? Man kan godt virke stærk, selvom man er sårbar og sensitiv. At være sensitiv betyder jo bare, at du kan opfange alle mulige energier, også dem der ikke er dine egne - og det er da voldsomt skræmmende for et barn. De ved heller ikke hvor de skal gøre af sig selv - og det udløser angst, dårligt selvværd, manglende tillid til voksne mv. Hvad nu hvis børnene og de unge selv kunne være i deres eget selv og være bevidste om, hvordan de skal håndtere deres evner/muligheder/potentiale? Vi udvikler både foredrag, forløb til familier og også Stjernebørn inddannelser til, for og om stjernebørn. 


Vi arbejder bla. med børn der har skoleværing eller mistrives generelt eller par som er kørt sur i hverdagen. Kontakt din kommune eller skole om et samarbejde da det er muligt at sammensætte et unikt familieprogram sammen med kommune/socialrådgiver. Bed dem kontakte os for et personligt program der støtter jeres udfordringer bedst muligt

PRIVAT FAMILIERÅDGIVNING

FAMILIE KOMBIPROGRAM

Står jeres familie i den situation, at i har hårdt brug for hjælp, men ingen lytter og alt trækker i langdrag? Kontakt os og vi finder en løsning, der passer ind i jeres program og økonomi. Vi er konkrete, lige ud af pose og blindspotter ret hurtigt, hvad kunne være den bedste løsning for jer.

Hvis hverdag og job skal hænge sammen, er det vigtigt at familielivet er i flow og balance. Et kombi forløb til familien eller barnet  kan være gavnligt for at se verden fra et nyt perspektiv, få værktøjer til at håndtere situationen, som måske indebære stress og depression, som ofte er følge af mistrivsel eller pres. Måske har dit barn fået tildelt en "diagnose", som det kan svært ved at begribe og forstå? Måske har der været et traume, skilsmisse, mistet eller på anden måde sorg, som har vendt op og ned på livet? Måske er der skoleværing eller anden mistrivsel - sammen med familien finder vi blokeringer, mønster og dermed værktøjer til hverdagen og til fremtiden.

Når vi opstarter et forløb, vil det være en samtale med en eller flere fra vores team. Vi sammensætter derefter sessionerne/forløbet, øvelser og workshop, så det passer ind i opgaven og jeres behov. Der er ikke faste moduler i det her program, da processerne er individuelle og derfor tilpasses den enkelte familie. Der vil være opsyn og sparring imellem sessionerne. Forløbet vil være et mix af samlinger, hvor hele familien er samlet med både børn og voksne, enkeltsessioner/samtaler og parsamtaler alt efter behov og udvikling. Nogle sessioner er med familierådgiver alene, ligesom der er møder der foregår samlet eller alene med en fra teamet. Programmet sammensættes unikt til den enkelte familie, hvor familien selv er på banen i forhold til processer, potentiale, identitet og destination.

Det er muligt at bruge os til at deltage i møder med skole, samtaler med lærere el.lign. hvis det ønskes. Dette er ikke en del af kombiprogrammet, men her laver vi en særaftale, hvor i ønsker vores hjælpe til dette.


Grundpris 550,- pr. time

Månedlige samtaler/sessioner

Læring/viden til jeres familie/barnet om kobling mellem krop, sind og sjæl

Online kommunikation

Lukket Facebookgruppe til barnet/familien til kontakt

Mulighed for kontakt 24/7


Team består af: 

Bjarne Dalhøj, Mette Louise Christensen og Birgitte Pliniussen


GRATIS ONLINE GRUPPE

Har du brug for lidt sparring i hverdagen, så har vi lavet en gratis gruppe til dig med familie udfordringer eller mønstre du gerne vil ændre. 

Læs også mere om vores forums her