8 måneders forløb med inspiration og viden omkring det energetiske og intuitivefelt hvor destinationen er at koble det med din livsvej og evner? Du vil få muligheden for at få integreret det som værktøjer og metoder, både i karriere, relationer og måden at tænke at leve på. Vi ser det som genvejen til livsgnist og helhed og godt helbred.

Dit personlige livsvejsproces, hvor du kan dykke ind i den elementære grundviden og udvide horisonten med værktøjer, og metoder om intuition, energi og evner. En viden om sig selv, som er forudsætningen for at komme helt ind i sin egen essens. Vi har her sammensat en unik mulighed for at tage på en helt særlig expedition af termer og viden omkring intuitiv og spirituel livsførsel, som du kan kombinere med din praksis eller job. 

Du har et indre kald i dig! Du føler at der er noget "større" eller "mere" som trækker i dig, men kan måske ikke beskrive HVAD det er? Vi mener at vi kan supplere din energi og evne med dybere viden og energetiske værktøjer til at inddrage i dine personlige processer og til at udbygge din energetiske værktøjskasse. 

Når du tager på expedition til dit univers sammen med os, kender du ikke destinationen fra begyndelsen. Du får konkret viden og opgaver til at arbejde med nogle elementer som er nøje udvalgt til din helheds rejse og med øje for processens forviklinger og skarpe vendinger. Vi er hele tiden klar til, at hente nyt ned, og give det videre til dig.

Tag på denne expedition alene eller spørg nogle du stoler på og har tillid til, om de vil teame op. Vores erfaring siger, gruppedynamik er godt, hvis gruppen er fortrolig og ikke skal bruge krudt på at matche op. Gruppen har selv ansvar for at aftale datoer, og i har selv teten til at finde datoer løbende og aftale med Bealight Academy. Der skal blot være 4 i gruppen, så opnår i også en personlig rabat. 

Vi arbejder med mange indgangsvinkler til at arbejde med energi. Det vil sige den indre cellebaseret viden, den ydre påvirkningsenergi, samt healingens kraft og vi er omkring både krop, sind og sjæl og mange forskellige behandlingsmetoder, som kan kombineres med både indre og ydre energi. Vi tager udgangspunkt i mange af de kendte videnskaber, både dem med evidens, forskning og dem som bare har gået fra mund til med gennem generationer.

Vi er dine guider hele vejen, og du har 24/7 adgang til vores ekspertise og vejledning. Kender du ikke dine energier endnu, så er det en mulighed at stifte bekendtskab med alt det du har til rådighed hver eneste dag. Du vil have både viden og viljen til at kunne manøvre i egen helhed og med den viden søsætte endnu flere af dine ideer med mod som pejlemærke.

PRIS. 22.200,-

Kender du flere som du gerne vil tage på expedition med, så er det også muligt. Du sammensætter selv din gruppe min. 4 pers. Max 8. personer. Laver du en gruppe selv, vil hver person i gruppen kunne få en rabat på kr. 4.000,- pr. person.

VÆRD AT VIDE

OM DIG

 • Ser dig selv som lysarbejder?
 • Du har altid følt dig "anderledes".
 • Du ved grundliggende, at du har brug for spiritualitet i dit liv, men måske ikke hvordan?
 • Du skal være 18 år eller derover.
 • Du er interesseret i helbred, energi, epigenetik, livsformål og adfærdsmønstre.
 • Du vil ikke lade frygt eller mangel på mod stå i vejen for dit liv mere.
 • Du ønsker at føle dig fri og at kunne spotte ubalancer.
 • Du ønsker at dine evner kunne vejlede dig endnu bedre, og tale "sproget".
 • Livet har givet dig hårde kår, men ved at vide HVORFOR, kan du bedre leve med "læringen".
 • Du går fra at være offer til at være kriger!
 • Din sjæl kalder på forandring.

EXPEDITIONEN INDEHOLDER

 • Unik materiale udarbejde til din expedition
 • Bealight notesblok
 • Expeditions facebook gruppe med dig/teamet og undervisere.
 • Login til Bealight Online materiale
 • Intro session på 3 timer for at afklare expeditionens opstart og retning
 • Online chat og lives i gruppe
 • Udarbejdelse af balance ur og frekvensbarometer
 • 6 unikke læringsmoduler, udarbejdet specielt til dig/gruppen - ialt 18 timers 1:1 læring
 • 3 måneders session med opsamling og overblik samt strategisk tilretning og pejling.
 • Evaluering samt GRADUATE diplom med særlig specificering af evner og læring.

ER DU I TVIVL?

Så kontakt os, så kan du spørge alt det du vil, og vi kan også kigge ind i dine energier og fornemme om du er klar til expeditionen. Der er flere forhold der gør sig gældende, for om din rejse skal udskydes, eller du er klar, parat til at gå i gang med det samme.
 1. Er du i ubalance og bøvler på hjemmefronten?
 2. Har du en drøm om at arbejde spirituelt?
 3. Er du medicineret eller syg?
 4. Kan du afse tiden til at arbejde med materialet og os.
 5. Er økonomien et problem?
 6. Hvornår vil du starte?
 7. Hvis og hvis og hvis....
Lad os tale om det, måske er vi det rigtige valg for dig:
Mail@bealight.dk · telefon 2254 1743

8 tegn på at du er lys/energiarbejder:

1: Bare det at du læser dette, er en stærk indikation på, at du er lysarbejder.
Selvom ikke alle lysarbejdere er bevidste om at de er det, vil de altid have en spire af interesse for emner omkring lysarbejde, fordi de selv bærer lysenergien i sig.

2: Du føler dig anderledes
Mange lysarbejdere føler ikke rigtig at de passer ind nogle steder, og er ofte ensomme. De gør sig forkerte over hvem de inderst inde er, og skjuler deres sande jeg af frygt for at blive (endnu mere) udstødt af flokken.

3: Folk bliver i godt humør af at være i nærheden af dig.
Som lysarbejder har du det bedst når andre har det godt, og sætter gerne dig selv til side for at det sker. Dit lys virker magnetisk på folk der har behov for det, og du oplever tit efter at have været i selskab med specifikke mennesker, at du er helt drænet, fordi de har suget al energi ud af dig.

4: Du har et stærkt sanseapperat og en veludviklet empati.
Lysarbejdere mærker, bevidst eller ubevidst, hvad der foregår i andre mennesker, og bliver derfor ofte forvirret når folk siger ét, men de selv mærker at det er noget andet der foregår.5: Du har haft et liv, der har givet nogle knubs.
Nogle lysarbejdere er blevet født ind i familier med fysisk/psykisk vold, misbrug eller andre former for ubalance, andre har oplevet anderledes tunge og svære ting i livet. Dette har været med til at udvikle et bredt spektrum af lysarbejder evner, som de har brugt til at “overleve” opvæksten og livet som sådan.

6: Du er meget omsorgsfuld.
Et helt grundlæggende tegn på om man er lysarbejder, under alle historier og hvad en lysarbejder er præget med af sin jordiske familie, har han eller hun kærlighed til alle levende væsener, uanset om de “gør sig fortjent” til det eller ej.

7: Du har en fornemmelse af at være en del af noget større og at alt hænger sammen.
Lysarbejdere er ikke bange for at hjælpe og dele, fordi de ved, at vi er stærkere når vi løfter i samlet flok, til alles fælles bedste.

8: Du har svært ved nyhedsudsendelser fyldt med dårligdom
Endnu et tegn på om man er lysarbejder er, at nyhedsudsendelser domineret af historier om død og vold, går lige i dit system, ligesom voldelige film og ulykkelige menneskeskæbner også gør det. I det hele taget påvirker det dig voldsomt at overvære noget hvori der indgår lidelse af den ene eller den anden art.


TILMEDINGSFORMULAR

TILMELD INDDANNELSES EXPEDITION

Når du har sendt os en tilmelding, tager vi kontakt. Du må selvfølgelig også meget gerne kontakte os, hvis du gerne lige vil høre en stemme, og føle dig forvisset om, at det her er det rigtige (eller ikke) til dig. Du modtager også velkomstbrev på mail samt at din gruppe opstartes med det samme. Du får nemlig også et login til Bealight Academys online materiale.