FOREDRAG

Vores temaer og oplæg er sammensat af vores kompetencer koblet med sjove input som er baseret på erfaring og viden opsamlet gennem mange år.


KAOSfamilien

Udefra ser det ud som om ALLE andre end en selv, har fundet nøglen til succes, stabilitet, ordenlighed, trivsel… men har de nu også det. Vi stikker et spadestik dybere, for hvad dukker der mon op dernede? Vi kommer til at er vores rolle i den familie vi kommer fra og hvordan omsætter vi læring til balance over for os selv og vores børn? Hverdagslivet og jobbet er en meget stor del af vores liv og vi bruger vores vågne timer på at manøvre i det her, til tider vindblæste farvand. De fleste mangler timer i døgnet til at få alt til at spille optimalt - men hvad ER optimalt? 

Det er måske her der skal tjekkes op på noget? Eller er det forventningerne til os selv, fra arbejdet, til børnene som river os midt over? Når vi anskuer livet sådan, så er det jo nærmest alle der er ofrer for eget liv - så hvad skal der til så vi kan føle os mere fri. Er det bare flere fridage? Det tror vi ikke, for det er ikke der pølsen ligger begravet!

Vi arbejder med børn og familier med flere forskellige indgangsvinkler. Det kan være barnets vinkel, forældrenes, eller måske skolen eller kommunens. Der er mange veje ind til at tale om helhed og flow der kan guide familier, børnene ind i noget forståelse og måske ligefrem sammenhæng.

Lad os forsøge at give jer nogle nye indblik, nogle andre måder at se verden på når det handler om børnene og ikke mindst JER…DIG selv. Vi skal nok sørge for at gøre det lidt humoristisk og der vil naturligvis også være kaffe. Hvad er det værste der kan ske?

Oplægsholdere: Bjarne Dalhøj & Birgitte Pliniussen

Info, tid & sted:

Den 14. oktober Klokken 16.00 - 18.00

FREDSKOVEN · KRISTIANSLUNDSVEJ 1 · 5400 BOGENSE

Pris: kr. 75,- pr. person

Der kan max være 50 personer i lokalet af gangen.

Alle regler i forhold til Covid-19 efterleves vedr. afstand og sprit mv.BETALING MED KORT SKAL SKE VIA COMPUTER.

Bemærk at PAYPAL på en telefon ikke giver muligheden for at betale med kort uden om Paypal login. Hvis du går på en computer, kan du vælge at betale med kort. 


FORESPØRG PÅ EVENT ELLER TILMELD FORUD OG FÅ BESKED NÅR DER ER NOK TIL ET HOLD

Vi tager også gerne ud til grupper, virksomheder eller arrangementer, som et intuitivt indslag til evt. en wellness aften, en forenings, som foredrag, workshop med læring. Bare spørg løs, vi kan sagtens arrangere noget der passer til jer. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at det er i den rette ånd og med det rette for øje, da vi ikke går på kompromis med vores evner og værdier.