4 dages camp

Stargate er en spirituel camp om magi, universet og energi, hvor vi lærer om gammel viden, sjælens mange liv, energi i og omkring os og hvordan vi kan bruge den magi/energi vi omgiver os med hver dag. Det handler om at finde den rolle i os selv, som vi ofte pakker væk - men vi tryller det frem og lader fantasien guide os - og finder vores egen port til de stjerner som vi helt sikkert er en del af. Hvis du gerne vil læse om Stjernebørn - så er de beskrevet her.

Vi skal kigge på krystaller og sten, tarotkort og hvordan de bruges, dykke ned i kendskab til universet og stjernerne, finde vigtig information om karma,  hvad vores unikke evner er inden for det åndelige felt. Vi skal  indrages i farver, chakraer, og aura og kende de beskeder der følger med farverne. Campen  er spirituelt inspireret og vil derfor give børnene indblik i egen sensitivitet og energi. Vi vil bla arbejde med viden om ego/sjæl, drømme, hvad er et spøgelse/afdød for noget, hvilke oplevelser har du haft med stemmer, følelsen af IKKE at være alene, og så skal du selvfølgelig møde dine guider (og hvad er det så...joooo ser du - det er spændende) - du vil finde din egen intuitive bevidsthed og få en masse værktøjer til at være her på jorden med de evner/gaver du har fået tildelt.

Hvis vejret er til det skal vi naturligvis ud i skoven, lave en ofringsceremoni (oden at slå noget som helst ihjel, bare rolig) og hente god energi under den åbne himmel. Det hele handler om at arbejde med energi på et højere plan, hvor vi kobler sind, krop og sjæl til vores helt eget unikke værktøj, som vi kan bruge hele livet.

Man får udleveret en personlig magibog den første dag som skal medtages alle dage. Du skal have en god madpakke med og en drikkedunk, til når vi er ude i naturen.

Alder: 9-14 år
Max: 15 personer - min. 8
Hvornår: Uge 27 mandag-torsdag
Tid: 10.00 - 14.00

Pris. 1100,-

Man er tilmeldt ved betaling - Husk også at tilføje barnets navn ved betaling.