WORKSHOPS

Bealight workshops sammensættes af Bjarne Dalhøj, Mette Louise Ravn og Birgitte Pliniussen. Samlet dækker vi begreber sind, krop og sjæl og fælles for os alle tre, er at vi har koblet intuition/spiritualitet på vores kerneopgaver.


WORKSHOP

SPIRITUEL IDENTITET

Dagen vil indeholde forskellige aspekter til en intuitiv livsform, så som grundlæggende universel forståelse og forskellige øvelser til at mærke, forstå og arbejde med energi. Vi vil arbejde og lærer om gammel viden, sjælens mange liv, energi i og omkring os og hvordan vi kan bruge vores unikke evner som vi omgiver os med hver dag. Det handler om at finde den rolle i os selv, som vi ofte pakker væk - men vi tryller det frem og lader energien guide os.

Er der 6 som tilmelder sig på forhånd, eller har du selv en gruppe af personer der ønsker at deltage sådan en aften, så finder vi en dato, hvor vi kan afholde eventen. Den vil også blive slået op på random datoer - så hold øje på Facebook.

Dato: KOMMER SNART
Afholdes: Fredskoven, Kristianlundsvej 1, 5400 Bogense

Arrangør: Mette Louise Ravn, intuitiv behandler & Birgitte Pliniussen, Spirituel vejleder
Pris: kr. 1.400,- pr. person  er incl. frokost/sandwich
TILMELDING WORKSHOP

TILMELDING OG BETALING

Er du interesseret i en workshop eller et program, så send os en forespørgsel - når der er samlet nok til at lave et hold, vil vi kontakte dig. Er der pludselig for mange, vil vi oprette flere hold, hvor vi tager intuitivt stilling til sammensætningen af mennesker. Har du selv en gruppe, så det er nok til et hold, så kontakt os og vi skaber et unikt forløb for jer. Der skal først betales, når der er nok til et hold, det er muligt at betale kurserne over flere gange. 


KOM TIL OS ELLER VI KAN KOMME TIL JER

Vores oplæg/workshops og programmer er oftest i Fredskoven i Bogense, men vi tager også gerne ud af huset og besøger jer, der hvor I ønsker et setup. Kontakt os endelig for mere information og indsigt.