KURSER & FORLØB

Bealights programmer sammensættes af Bjarne Dalhøj, Mette Louise Ravn og Birgitte Pliniussen. Samlet dækker vi begreber sind, krop og sjæl og fælles for os alle tre, er at vi har koblet intuition/spiritualitet på vores kerneopgaver.


BØRN /UNGE - INTUITIV SELVUDVIKLING & LÆRING

MIT MAGISKE HJERTE

Har barnet brug for at kende sig selv - sin indre kerne? Vi ser ofte de her børn som mangler kontakt til deres sjæl. Og måske også der intuitive/spirituelle evner. Mit Magiske Hjerte handler om at forstå de følelser og oplevelser som der følger med, at være et åbent lille væsen - med alt hvad det indebærer. Rigtig mange børn/unge mennesker har brugt rigtig meget tid på at føle sig forkerte, og deres omgivelser forstår dem sjældent. Vi vil i Magiske hjerte klæde dem på med viden om det spirituelle felt, evner, vished om universet og meget mere. Samtidigt skal vi hygge og støtte hinanden - vi vil dele historier og øve os på livet som lysarbejder.

Vi mødes en gang om ugen i 2 timer, hvor vi langsomt oparbejder læring om os selv og viden om alt det som vi påvirkes af. I et magisk univers vil vi fodre fantasi, figtherånd, magic moves og skørhedsfaktoren er stor og opløftende - vi skal nemlig også øve MOD til at være dem vi er!.

Somme tider vil VI inviterer forældre indenfor, så i kan være med, eller børnene har lavet noget de gerne vil vise frem. Der vil ikke være et forudbestemt forløb, da programmet tilpasses de børn der deltager. Der arbejdes også ud fra den enkeltes mål som kan sættes sammen med barnet og deres forældre.

Programmet vil kører en fast ugedag efter skole eller i samarbejde med en skole evt. i skoletid - minus helligdage og ferier. Sted/miljø afhænger af kommune eller institution - hvilket kan aftales individuelt.

Pris og varighed: Det kører kontinuerligt på månedsbasis, hvor du selv melder fra, når du mener at barnet har fået den læring det skal bruge, eller ikke ønsker at deltage mere. Nogle har brug for det SPACE, at have andre "af samme slags" - så derfor er det ikke et fast hold, og der vil løbende støde folk til og fra.

HOLD BOGENSE: Fredskoven, Kristianslundsvej 1, 5400 Bogense - onsdage kl. 15.30 - 17.30


VARIGHED: månedligt medlemsskab

PRIS: 550,- pr. mdr.

Max: 15-20 personer


Til virksomheder, kommuner og institutioner:

Vi har programmer der er velegnet til børn der er udfordret på social angst, dårligt selvværd mv. Programmer kan laves i mange sammenhænge som socialt tilbud til barnet,familien eller skolen/institutionen. Send os en forespørgsel - når der er samlet nok til at lave et hold, vil vi kontakte dig. Er der pludselig for mange, vil vi oprette flere hold, hvor vi tager intuitivt stilling til sammensætningen af mennesker. Har du selv en gruppe, så det er nok til et hold, så kontakt os og vi skaber et unikt forløb for jer. Der skal først betales, når der er nok til et hold, det er muligt at betale kurserne over flere gange.