DU ER TILMELDT MASTERCLASS

Du har tilmeldt dig Bealight MasterClass og vi glæder os usigeligt til at møde dig og dine evner. Vi sender dig hermed link til betaling, som kører automatisk over enten 10 måneder fra 1. september eller som et engangsbeløb. Det er muligt at betale med paypal konto eller med kort, hvor det er Paypal systemet der sikre dig dine penge ved overførsel. Bemærk, at du måske skal åbne denne betalingsside på en computer, for at kortbetaling kan vælges.


Til dig der har bestilt et enkeltmodul:

Er du tilmeldt et enkeltmodul - betal her din tilmelding. Du skal have modtaget en reservation/aftale med os, for at sikre at der er en ledig plan på det pågældende tema/modul.

Har du spørgsmål mv i forhold til det du har tilmeldt dig, så hold dig endelig ikke tilbage med at sende os en mail på mail@bealight.dk eller ring på +45 22 54 17 43

Vi ses og vi glæder os - Mette og BirgitteBETALING

Herunder er der mulighed for at betale via sikker betaling med paypal - som også giver muligheden for kortbetaling. har du brug for at få en faktura til evt. virksomhed eller via EAN. Nummer, da kontakt os, og du vil i stedet modtage en faktura.

BETALING SOM I RATER á 1800,-:

HELE MASTERCLASS kr. 18.000,-:

BETALING FOR ENKELTMODUL kr. 2500,-: